Oksen fra Hammel får DM-hjemmebane

De danske mesterskaber i cykling skal næste år afvikles omkring Chris Anker Sørensen hjemegn

Chris Anker Sørensen får hjemmebane ved næste års DM (Foto: Tim de Waele)
Chris Anker Sørensen får hjemmebane ved næste års DM (Foto: Tim de Waele)

I disse dage afvikles en flot DM-uge i Nyborg på Fyn, hvor det danske mesterskab i linieløb skal afgøres i morgen eftermiddag.

Men allerede er planen for næste års DM offentliggjort, og det skal foregå på en rute i Hammel, som arrangørerne kalder den hårdeste nogensinde.

- Nu skal vi lige have de sidste detaljer på plads, men vi arbejder med en 10 km rundstrækning med hele 100 højdemeter per omgang, så det bliver formentlig den hårdeste DM-rute nogensinde, fortæller Benny Hagelskjær, formand for Hammel Cykle Klub i en pressemeddelelse.

Læs også: Sensation ved DM i enkelstart

Ruten kommer blandt andet til at indeholde den meget berygtede Pøt Mølle bakke, og med ruten er der lagt op til en endog meget hård kamp for DM-trøjen.

Er der en rytter, som allerede nu må have sat et stort, fedt kryds ud for næste års DM, så må det være Saxo Bank-SunGards bjergged Chris Anker Sørensen.

Oksen fra Hammel, som han også kaldes, er nemlig vokset op i området omkring DM-ruten, og han kender ganske givet hver eneste landevejsstykke omkring Hammel.

Se også: 'Store ting i vente fra Chris Anker'

Og med en rute, som arrangørerne kalder den hårdeste nogenside, kommer der næppe en bedre mulighed for Chris Anker til at iklæde sig DM-trikoten.

DM 2012 afvikles den 21. til 24. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer