Vraget Mørkøv: Jeg er ærgerlig

Michael Mørkøv vil vende sin skuffelse over manglende Tour-deltagelse til topresultat i Danmark Rundt

Holdet har vurderet, at de havde mere brug for andre typer end mig, siger Michael Mørkøv, der ikke skal til Tour de France (Foto: Lars Møller)
Holdet har vurderet, at de havde mere brug for andre typer end mig, siger Michael Mørkøv, der ikke skal til Tour de France (Foto: Lars Møller)

Michael Mørkøv var en af dem, der trak sorteper, da Bjarne Riis valgte de ni ryttere, som skal med Saxo Bank-Sungard til Tour de France.

- Jeg er da rigtig ærgerlig over ikke at være blandt de ni. Men det er et stærkt hold, der skal køre efter sejren, og jeg er egentlig bare stolt over overhovedet at være kommet i betragtning, siger tempospecialisten, der ellers gerne havde bidraget på de franske landeveje.

- Rollen ville have været den samme som i Giroen. Jeg ville være god på de flade etaper, til at holde Alberto Contador ude af vinden og til at placere ham godt på sprinteretaperne.

LÆS OGSÅ: Her er Bjarne Riis' Tour-hold

- Holdet har vurderet, at de havde mere brug for andre typer end mig, og det respekterer jeg, siger OL-sølvvinderen fra Beijing.

Han retter nu sæsonplanen til og har i stedet sat sig et nyt mål for sommeren.

- Min nyeste plan er at fortsætte min ambitiøse træning og livsstil og køre efter sejren i Post Danmark Rundt i stedet for.

- Der vil jeg rigtigt gerne vise, at jeg har udviklet mig som cykelrytter det sidste års tid og bruge skuffelsen over ikke at være udtaget til Touren til at motivere mig til at køre et godt resultat hjem, siger Mørkøv.

0 kommentarer
Vis kommentarer