Avis: Her er Bjarne Riis' Tour-bombe

Otte af de ni ryttere, der skal køre Tour de France for Bjarne Riis, er angiveligt udtaget - blandt dem en stor overraskelse

Juan Jose Haedo skal ifølge The Australian køre Tor de France for Bjarne Riis' cykelhold. Hvilket ville komme bag på mange eksperter. (Foto: AP)
Juan Jose Haedo skal ifølge The Australian køre Tor de France for Bjarne Riis' cykelhold. Hvilket ville komme bag på mange eksperter. (Foto: AP)

Den australske avis The Australian overrasker mange med den Tour-trup, som den mener, Bjarne Riis tirsdag vil offentliggøre i Zürich. Efter en snak med Team Saxo Bank-Sungards sportsdirektør Nick Gates navngiver avisen følgende otte ryttere:

Alberto Contador, Richie Porte, Baden Cooke, Nicki Sørensen, Chris Anker Sørensen, Juan Jose Haedo, Jesus Hernandez og Daniel Navarro.

Hvilket efterlader en enkelt plads, som ryttere som Michael Mørkøv, Brian Vandborg, Matteo Tossato, Gustav Larsson og Benjamin Noval skal kæmpe om.

Riis: Jeg får ikke brug for plan B

Især sprintertypen JJ Haedo ville være en gedigen overraskelse på Riis' Tour-hold, og også til dels Baden Cooke.

Men sportsdirektøren er citeret for at sige, at Cooke har fortjent pladsen med sin gode form i sæsonen og med sin mentale parathed. Cooke er til gengæld også den eneste rytter, han udtaler sig direkte om.

- Jeg tror ikke, Nick Gates udtaler sig om, hvorvidt Cooke er udtaget til holdet, siger Team Saxo Banks-Sungaards pressechef Anders Damgaard til ekstrabladet.dk.

- Det må være en misforståelse. Så vidt jeg kan forstå, udtaler han sig mere generelt om, hvorvidt Cooke kunne fortjene at være med på holdet, mener Damgaard.

The Australian mener at vide, at Bjarne Riis løfter sløret for sit Tour-hold allerede tirsdag (i morgen) på et pressemøde i Zürich. Men det afviser holdejeren selv:

- Vi er lige nu i færd med at få de sidste brikker til at falde på plads, og vi offentliggør Tour-holdet på onsdag, siger Riis.

Offentliggørelsen af Tour-holdet sker via en pressemeddelelse.

Contador snuppet af politiet

0 kommentarer
Vis kommentarer