Kurt Asle vil gå ud med et brag

Den tidligere Riis-rytter Kurt Asle Arvesen vil køre røven ud af bukserne, hvis han får en sidste Tour de France-udtagelse

Kurt Asle Arvesen - med en populær fortid i Bjarne Riis' rytterstald - håber på, at han kan slutte sin karriere af med en sidste deltagelse i Tour de France (Foto: Claus Bonnerup)
Kurt Asle Arvesen - med en populær fortid i Bjarne Riis' rytterstald - håber på, at han kan slutte sin karriere af med en sidste deltagelse i Tour de France (Foto: Claus Bonnerup)

Han vil gå ud med et brag, 36 årige Kurt Asle Arvesen.

Det er i hvert fald den besked, som den tidligere Riis-rytter har givet sin nuværende arbejdsgiver, Team Sky, forud for Tour de France.

Nordmanden har allerede bebudet, at han er i gang med sin sidste sæson, så han er klar over, at der kun er et skud i bøssen i forhold til at køre den store franske rundtur.

- Ja, det bliver sidste chance. Jeg har sagt til holdledelsen, at jeg vil ofre mig til det sidste, hvis jeg udtaget. Men der er nok også andre med den indstilling, siger Kurt Asle Arvesen til det norske telegrambureau NTB.

Det britiske hold har udskudt offentliggørelsen af Tour-truppen til senere i dag eller i morgen, og det er til den tidligere Saxo Bank-rytters fordel, mener han.

- At udtagelsen er blevet udsat et par dage er en fordel for mig. Men mange af holdkammeratene har vist meget godt hele året og fortjener en plads på holdet. Uanset hvad er det de bedste ryttere, som bliver taget med.

Selv om Arvesen tidligere har vist sig som en værdifuld Tour de France-rytter, så har det seneste års dårlige resultater lagt en dæmper på den slidstærke nordmands forhåbninger.

- I Schweiz (Rundt, red.) følte jeg mig kørestærk og bedre i bjergene end nogensinde før i det løb. Jeg er bedre rustet end længe, men det er spørgsmålet, om det hjælper så meget. De sidste signaler, jeg har fået, er, at jeg absolut er inde i billedet, siger Kurt Asle Arvesen, der har kørt Tour de France fem gange - alle for Bjarne Riis' hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer