Rabobank bekræfter: Ingen Tour til Matti

Det hollandske Rabobank-mandskab har i dag udtaget deres Tour de France-hold. Helt som forventet er det et hold uden danske Matti Breschel

Der bliver intet Tour-gensyn til Matti Beschel i år (Foto: AP)
Der bliver intet Tour-gensyn til Matti Beschel i år (Foto: AP)

En langvarig skade satte en stopper for Matti Breschels forårssæson, og den danske rytter er først for nylig for alvor vendt tilbage på landevejene. Men desværre ikke tids nok til at kunne køre sig til en Tour de France-billet for sit hollandske mandskab.

Danskeren erkendte selv i går, at det ville være en dum idé, hvis han skulle køre Tour de France. Og det er hans arbejdsgiver enig i. De har i hvert fald ikke udtaget det danske vm-håb til juli måneds strabadser.

Se også: Breschel: Jeg bliver hjemme fra Touren

Holdets store klassementhåb, hollænderen Robert Gesink, må derfor undvære dansk assistance i kampen for Tour de France-succes. I stedet får han opbakning af fire andre hollændere, tre spaniere og en tysker.

Rabobanks ni ryttere til Touren er som følger:

De fem hollændere Robert Gesink, Bauke Mollema, Laurens ten Dam, Lars Boom, Maarten Tjallingii.De tre spaniere Luis Leon Sanchez, Juanma Garate, Carlos Barredo og tyskeren Grischa Niermann.

0 kommentarer
Vis kommentarer