Andy Schleck lover at komme stærkt tilbage

Andy Schleck imponerede ikke rigtigt i Schweiz Rundt, men forsikrer at han er på rette vej inden Touren

Schweiz Rundt er for mange professionelle cykelryttere generalprøven på det Tour de France, der begynder om knap to uger. Og bedømt på indsatsen i det schweiziske er Andy Schleck fortsat et stykke fra topformen.

Den luxembourgske Team Leopard-rytter sluttede som en beskeden nummer 18 i det samlede klassement, næsten 19 minutter efter den samlede vinder, Levi Leipheimer.

Det skal man dog ikke lægge alt for meget i, siger Schleck selv.

- Der er ingen panik. Første Tour-etape er stadig to uger væk, og løbet begynder først for alvor i bjergene om fire uger.

Vandt bjergtrøjen
- Selvfølgelig vil man gerne komme til Touren med fuld knald på, men jeg tror også, at det i sidste ende bliver afgørende, hvor meget du har tilbage i tanken og ikke, hvor meget du har udrettet inden løbet, siger Schleck til AFP.

Andy Schleck viste da også glimt af klasse undervejs i de schweiziske alper. Han vandt løbets bjergtrøje, ikke mindst takket være en flot indsats på fredagens vanskelige etape, hvor han blev nummer to.

Inden da havde det dog knebet på nogle af de andre bjergetaper, og på den afsluttende enkeltstart blev han kun nummer 46, to et halvt minut efter sin vindende holdkammerat, Fabian Cancellara.

LÆS EKSTRA BLADETS STORE TOUR-MAGASIN, DER KOMMER MED AVISEN MANDAG.

0 kommentarer
Vis kommentarer