Leipheimer: Undskyld jeg vandt

Den amerikanske stjerne snød Damiano Cunego på den afsluttende enkeltstart i Schweiz Rundt

– Det er jeg altså ked af, udbrød amerikaneren Levi Leipheimer, henvendt til Damiano Cunego, umiddelbart efter han havde krydset målstregen på den afgørende 32 kilometer lange enkeltstart i Schweiz Rundt.

Årsagen var, at han netop havde flået pokalen ud af hænderne på Cunego ved at besejre ham med en samlet margin på blot fire sekunder.

Cunego havde ellers et forspring på 1 minut og 59 sekunder ned til Leipheimer inden sidste etape, men italieneren gik ned på den sidste halvdel af enkeltstarten, og så kunne Leipheimer køre over målstregen som samlet vinder.

Etapevinder blev tempokongen Fabian Cancellara, der endnu en gang viste, at han er urørlig på en enkeltstart.

Fuglsang snydt for podie
Danske Jacob Fuglsang, der inden etapen lå nummer seks, kørte en god enkeltstart, idet han strøg forbi både Leopard Trek-holdkammerat Fränk Schleck og Bakue Mollema i den samlede stilling.

Otte sekunder skilte dog til slut den 26-årige dansker fra den tredjeplads, som han også vandt ved sidste års Schweiz Rundt.

Dermed ser det ud til, at formen topper på det helt rigtige tidspunkt for Fuglsang.

DM i landevejsløb afvikles i denne uge med Jacob Fuglsang som en af favoritterne, og på næste lørdag skydes Tour de France i gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer