Kyllingens hold tog deres fjerde triumf

Christina Watches - Onfone fortsætter deres triumftog i det lille etapeløb Serbien Rundt

Furlan tog sin tredje etapesejr i Serbien Rundt (Foto: Ole Frederiksen)
Furlan tog sin tredje etapesejr i Serbien Rundt (Foto: Ole Frederiksen)

Det har været nærmest total dominans for Christina Watches - Onfone ved Serbien Rundt, hvor de i dag tog deres fjerde etapesejr ud af fem mulige.

For tredje gang i løbet var det den italienske sprinter Angelo Furlan, der var hurtigst i en massespurt, da etapen skulle afgøres, og han sikrede det danske mandskab endnu en fornem triumf.

Det bekræfter holdets direktør overfor Ekstrabladet.dk.

- Det er helt fantastisk. Vi kan snart ikke få armene ned igen. Furlan viser bare, at han er en klassesprinter, og hans præstationer hernede viser bare, at han også kan begå sig på etaperne i Post Danmark Rundt, siger direktøren.

Se også: Ny sejr til Kyllingens hold

Med til historien hører dog også, at det ikke ligefrem er de mest kendte konkurrenter, som Furlan er oppe imod. Navne som Tom Beussen og Henning Bommel er ikke ligefrem navne, der får nogle klokker til at ringe i sprinter-hierakiet.

- Selvfølgelig er det ikke verdens største løb, og navnene er ikke så kendte. Men der er altså 125 andre ryttere hernede, som også gerne vil vinde. Så der skal immervæk noget til. Der er altså mange ryttere hernede, som er villige til at tage 14 dage på det nærmeste hospital for 25 euro, så der er bestemt kamp om det, siger Allan Bo Andresen.

Michael Rasmussen er fortsat på andenpladsen i det samlede klassement.

0 kommentarer
Vis kommentarer