Leoparderne kunne ikke følge med i Schweiz

Schleck, Fuglsang og Leopard Trek havde alvorlige problemer på sjette etape af Schweiz Rundt

Hollandske Steven Kruijswijk vandt dagens etape af Schweiz Rundt (Foto: AP)
Hollandske Steven Kruijswijk vandt dagens etape af Schweiz Rundt (Foto: AP)

Jakob Fuglsang, Fränk Schleck og Leopard Trek var helt i front før sidste stigning på sjette etape af cykelløbet Schweiz Rundt, men på toppen måtte det luxembourgske supermandskab indkassere stryg.

Hollænderen Steven Kruijswijk fra Rabobank vandt etapen foran amerikaneren Levi Leipheimer fra Radioshack.

Leopard Treks to klassementryttere Fränk Schleck og Jakob Fuglsang sluttede som henholdsvis nummer seks (30 sekunder efter) og nummer ni (et minut og 27 sekunder efter) på den 158 kilometer lange etape.

Fränk Schleck rykker dog fra sjettepladsen til fjerdepladsen, mens Jakob Fuglsang beholder sin syvendeplads.

Værre er det for Fränk Schleck, at løbets førende rytter, Damiano Cunego, øgede sit forspring ved at komme i mål 12 sekunder foran luxembourgeren.

Det var ellers Leopard Trek, som havde sat i scene til det store angreb, da Stuart O'Grady og Jens Voigt satte tempo før den sidste stigning Triesenberg, der er kategoriseret uden for kategori.

Senere var det Schleck-brødrenes superhjælper Maxime Monfort, som kørte stærkt i front af den lille favoritgruppe op ad Triesenberg.

Men det første angreb kom fra Rabobanks Steven Kruijswijk, og siden angreb også Damiano Cunego, mens hverken Schleck eller Fuglsang kunne følge med.

0 kommentarer
Vis kommentarer