Mister Holm både sprinter og hovedsponsor?

Amerikanske medier skriver, at telegiganten ikke ønsker at fortsætter sit engagement med cykelholdet HTC-Highroad efter denne sæson, samtidig med at supersprinteren Mark Cavendish også er på vej væk fra Brian Holms cykelhold

Brian Holm kan risikere at miste holdets superstjerne og holdets hovedsponsor til den kommende sæson (Foto: Ole Steen)
Brian Holm kan risikere at miste holdets superstjerne og holdets hovedsponsor til den kommende sæson (Foto: Ole Steen)

De sidste sæsoners mest sejrende cykelhold HTC-Highroad kan stå foran en en åreladning af de store. HTCs kontrakt med cykelholdet udløber med udgangen af denne sæson, og flere amerikanske medier skriver, at telegiganten ikke ønsker at fortsætte samarbejdet.

Samtidig er rygterne om holdets supersprinter Mark Cavendishs exit blusset op på ny, hvor britiske Team Sky skulle stå klar med åbne arme.

Se også: Verdensklasse-sprinter foran holdskifte

Der bliver altså nok at se til for holdejer Bob Stapleton, hvis han skal holde sammen på sit succesrige mandskab.

Holdets økonomiske udfordringer og muligvis manglende hovedsponsor gør, at sportsdirektør Brian Holm ikke er overrasket, hvis holdets store sprinterstjerne forlader skuden

– Selvfølgelig har jeg hørt rygter. Men man behøver altså ikke at være cykelprofessor for at regne ud, at Team Sky gerne vil have fingrene i ham. Alle vil gerne have Mark Cavendish på holdet.

– Men om han HAR skrevet med Sky, ved jeg ikke. Det kan han godt have gjort. Jeg er lige kommet hjem fra Dauphiné, og han kører Schweiz Rundt, så vi har ikke talt sammen. Men det kommer vi til en af dagene, siger Brian Holm til Ekstra Bladet.

Læs mere: Holm tror på en dansk HTC-rytter i Touren

For to år siden afviste Brian Holm at skifte til det dengang nyoprettede hold Team Sky. Og på trods af det gode forhold til Cavendish, så kommer et skift til briterne heller ikke på tale denne gang –  også selv om de to har haft planer om at skifte i samlet flok.

– Vi har talt om det før – at skifte sammen –  men det bliver ikke denne gang. Jeg talte med David Brailsford (Skys teammanager, red.) flere gange sidste år også. Men jeg er glad for at være, hvor jeg er.

– Mark har heller ikke brug for mig. Jeg sagde til ham for nylig, at han kunne have en buschauffør til at coache ham, og han vil vinde alligevel, siger Brian Holm.0 kommentarer
Vis kommentarer