Verdensklasse-sprinter foran hold-skifte

Ifølge flere engelske medier er HTC-Highroads supersprinter Mark Cavendish på vej væk fra sit nuværende hold. Team Sky lurer i kulissen med en fordobling af hans nuværende løn

Mark Cavendish har kørt hele sin professionelle karriere hos HTC-Highroad (tidligere T-Mobile og Team Columbia), hvor han i løbet af de seneste par sæsonen har opnået en status som verdens bedste sprinter.

Hele 15 gange er han kommet først over stregen på en etape i Tour de France i de seneste tre sæsoner, og det er præstationer som disse, der har givet ham hans fornemme ry.

Nu kan han muligvis se frem til at skulle fejre fremtidige triumfer hos hjemlandets største cykelhold, Team Sky.

Se også: Cavendish takkede for dansk hjælp

I følge Daily Mail har Cavendish underskrevet en kontrakt med det britiske sæson for den kommende sæson. Han får fordoblet sin løn, hvilket gør ham til den bedst betalte cykelrytter på sit nye hold på linie med Bradley Wiggins, der for nylig vandt det store franske etapeløb Dauphiné.

Cykelhjemmesiden Cyclingnews.com skriver, at Mark Cavendish tager to af sine lead-out-folk med sig til Sky, hvor Bernhard Eisel og Mark Renshaw er en del af Cavendish-pakken.

Ifølge cykelsportens regler er det ikke tilladt at offentliggøre kontrakter før d. 1. august, og derfor har Team Skys ledelse ikke ønsket at kommentere på historien.

0 kommentarer
Vis kommentarer