Kyllingen får grønt lys til VM-bruttotrup

Efter en lang årrække uden for landsholdet kan cykelrytteren Michael Rasmussen igen være i spil til VM

Vejen skulle være banet for, at cykelrytteren Michael Rasmussen kan vende tilbage på landsholdet - hvis han ellers er god nok - fortæller Danmarks Cykle Union (DCU).

- Teoretisk er der ingen problemer i det. Men han har ikke vist VM-form endnu, så det er måske at gå et skridt for langt, siger DCU-formand Tom Lund.

I de seneste mange år har den snart 37-årige sjællænder og DCU haft løbende og forskellige uoverensstemmelser, der har gjort et samarbejde på landsholdet om ikke umuligt, så i hvert fald svært at forestille sig.

Disse uoverensstemmelser hænger blandt andet sammen med, at Rasmussen ifølge DCU har brudt nogle aftaler, der var indgået.

Episoden omkring Tour de France 2007, hvor DCU bragte oplysninger frem om Rasmussens snyd med sine whereabouts og udeblivelse fra dopingkontrol, gjorde heller ikke noget godt for forholdet mellem parterne.

Lars Bondes opgave
Michael Rasmussen blev senere fjernet fra løbet af sin arbejdsgiver Rabobank.

At Michael Rasmussen nu kan se frem til at optræde på lige fod med de øvrige kandidater til VM-pladserne, betyder dog ikke, at han nødvendigvis kommer til at køre mesterskaberne i København til efteråret, fastslår Tom Lund.

- Det bliver landstræner Lars Bondes opgave at vurdere det. Men DCU har ingen restriktioner, fastslår Tom Lund.

Tidligere har den danske bjergrytter været travlt optaget af at undersøge mulighederne for at blive mexicansk statsborger for at få kunne stille op til VM i Danmark til efteråret.

Disse planer har Michael Rasmussen dog endnu ikke ført ud i livet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere