Tilfredshed hos Saxo Bank-Sungard

Selvom det kun blev til en ottendeplads på holdtidskørslen i Giro d'Italia, er der tilfredshed hos Bjarne Riis

Richie Porte kan se frem til et par hårde uger på de italienske landeveje. (Foto: AP)
Richie Porte kan se frem til et par hårde uger på de italienske landeveje. (Foto: AP)

Bjarne Riis melder sig tilfreds med indsatsen efter, at Team Saxo Bank-Sungard lørdag åbnede Giro d'Italia.

- Jeg er helt tilfreds med holdets indsats. De var noget nervøse inden starten, men da de først kom ud over stepperne var der ingen problemer overhovedet. Farten var høj, og de lå fint i forhold til hinanden. Vi har kun tabt få sekunder til de største konkurrenter, og vi har fokus på resultatet i Milano som det altoverskyggende mål. Derfor skal vi bruge de næste par etaper på at undgå styrt og andre uheld, som kan opstå i massespurterne, siger Riis i en pressemeddelelse

Også Richie Porte melder sig tilfreds med lørdagens udfald.

- Vi kørte en ganske udmærket holdtidskørsel i dag. Vi gjorde præcist, som vi skulle hele vejen, og vi har fokus på Albertos samlede resultat. Benene var gode, og jeg føler mig klar til at præstere og være der 100 % for Alberto. Jeg har større tro på mig selv end nogensinde, og jeg ser frem til de næste tre uger, siger Porte og fortsætter:

- Vi har Alberto som den store favorit på vores hold, men der er 3700 km til Milano, og alt kan ske på denne rute. Men vi er alle sammen meget fokuserede, vi er skarpe og ved, hvorfor vi er her. Jeg kørte hele min amatørtid i Italien, så løbet har stor betydning for mig personligt. Touren er selvfølgelig større, men Giro'en fylder meget i mit hjerte, og at være her med et af verdens allerstærkeste mandskaber føles som en drøm, lyder det.

Saxo Bank-SunGard:

Michael Mørkøv
Skal udfylde rollen som kontrollerende temposætter på første halvdel af etaperne. Gennemførte Giroen sidste år og kan se frem til tre ugers pinsler i bestræbelserne på at hjælpe Alberto Contador frem til sejren.

Kasper Klostergaard
Fylder 28 år under Giroen og skal nok ikke regne med en etapesejr i fødselsdagsgave. Har vist sig som en robust og yderst hårdtarbejdende hjælperytter. Gennemførte Giroen i 2009 og Spanien Rundt sidste år.

HTC-Highroad:
Lars Bak
Nummer 20 samlet i Giroen for to år siden og viste med femtepladsen i Paris-Roubaix, at potentialet er til at lege med de helt store drenge. Hovedopgave: at hjælpe Mark Cavendish, men får lov at køre sin egen chance, når lejligheden byder sig.

Alex Rasmussen
Spørgsmålet bliver, hvordan 26-årige Alex Rasmussen klarer karrierens første etapeløb over tre uger fordelt på 21 etaper. Hovedopgave: at hjælpe Mark Cavendish.

0 kommentarer
Vis kommentarer