Nuyens tilgiver bitter Cancellara

Bjarne Riis' nye brostenskonge, Nick Nuyens, har ingen problemer med Fabian Cancellaras beske kommentarer

Nick Nuyens er slet ikke - siger han - bitter over Cancellaras udtalelser (Foto: AP)
Nick Nuyens er slet ikke - siger han - bitter over Cancellaras udtalelser (Foto: AP)

Saxo Bank-Sungards stolte vinder af Flandern Rundt, belgieren Nick Nuyens, føler sig ikke ramt af Fabian Cancellaras nedladende kommentar om sejren.

- Jeg er ikke skuffet over Fabians kommentar. Det er en misforståelse, og jeg ved, hvordan det fungerer. Det kan ske, så det har jeg ingen problemer med, siger Nick Nuyens.

Fabian Cancellara kaldte Nick Nuyens' sejr for værdiløs, fordi rytteren fra Saxo Bank-Sungard ikke havde skabt løbet på samme måde, som han selv gjorde.

Senere trak schweizeren sin nedladende kommentar tilbage i en kort bemærkning på sin Twitter-profil.

Fabian Cancellara åbnede løbet historisk tidligt med mere end 40 kilometer til mål, og han prægede hele den sidste time af løbet med sin solokørsel.

Imidlertid blev han hentet af det jagtende felt, og senere måtte han tage til takke med tredjepladsen, mens Bjarne Riis' nyindkøb Nick Nuyens nåede frem og snuppede titlen på stregen.

- Jeg har set, hvad Fabian har sagt. Og så har jeg set her til morgen, at det var en misforståelse, og det er ikke noget, jeg tænker på - overhovedet.

- Jeg er bare lykkelig over at vinde et af de mest fantastisk løb i cykelsporten. Jeg er glad for, at jeg kunne opnå denne sejr for holdet og for mig selv.

Bjarne Riis fortalte efter løbet, at det var en særlig glæde for ham, at han kunne besejre sin tidligere stjernerytter Fabian Cancellara, som fra denne sæson skiftede til Leopard Trek.

Schweizeren var den helt store favorit i Flandern Rundt, og de fleste i feltet - inklusive Nuyens - troede, at løbet var afgjort, da Cancellara kørte væk.