TV: Riis i kæmpe sejrs-rus

Bjarne Riis jublede vildt i blanding af hævn- og glædesrus, da Nick Nuyens besejrede Fabian Cancellara i Flandern Rundt. Se det sjove tv-klip her

Riis jubler, mens Tristan Hoffmann glemmer alt om at køre bil. (Foto fra Youtube)
Riis jubler, mens Tristan Hoffmann glemmer alt om at køre bil. (Foto fra Youtube)

Det så tungt ud for Bjarne Riis, da Leopard Trek støvsugede Bjarne Riis' hold for stjerneryttere. På etapeløbssiden hentede Riis en solid erstatning i Alberto Contador, men på klassikersiden så det tyndt ud efter tabet af Fabian Cancellara, var alle enige om.

Derfor jublede Bjarne Riis ekstra højt, da belgiske Nick Nuyens i går vandt Flandern Rundt og distancerede netop Cancellara i afslutningen.

På sin fødselsdag kunne Riis i følgebilen se sit nye trumfkort i klassikerne køre op til Cancellara for derefter at sætte konkurrenterne i spurten. Riis og Tristan Hoffman jubler så vildt, at Hoffmann lader rat være rat og krammer med sin chef, indtil Riis gør ham opmærksom på, at han skal passe kørslen.

Sejren blev ikke mindre overraskende af, at Nuyens ikke var specielt godt kørende undervejs. Og efter løbet erkendte Bjarne Riis da også, at det føltes godt at slå storfavoritten Cancellara - en mand, som Bjarne Riis var dybt skuffet over, skiftede til den nye konkurrent.

- Det var uvirkeligt. Pludselig sad han der fremme og kørte om sejren. Alle sejre er væsentlige og flotte, men denne her er speciel. Det er den sgu, sagde Riis i aftes til ekstrabladet.dk

- Det var bestemt ikke et minus, at det var Fabian Cancellara, vi slog, erkender Riis ifølge Sporten.dk.

Se klippet øverst i artiklen

For en uge siden vandt Nick Nuyens Dwars door Vlaanderen - her var Cancellara også med.