Annonce:
Annonce:

Det koster Contador

Hvis Bjarne Riis vil have Alberto Contador så skal han dybt ned i lommerne. Årslønnen menes at blive det dobbelte af den hidtidige dyreste rytter, Cancellara. Se prisen her

Det er en dyr gul trøje Bjarne Riis vil anskaffe sig (Foto: AP)
Det er en dyr gul trøje Bjarne Riis vil anskaffe sig (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

Over 100.000 kroner.

Det koster Contador.

Altså i dagløn.

Hvis Bjarne Riis skal have Tour-vinderen med på holdet, som alt tyder på, så bliver det dyrt. Ifølge norske VG i dag bliver årslønnen på hele 40 millioner kroner, tæt på det dobbelte af Team Saxo Banks hidtil dyreste rytter, Fabian Cancellara, der anslås til at tjene omkring 20 millioner kroner.

Men så mange penge har Bjarne Riis slet ikke. Derfor mener den norske avis (der da også lige får nævnt at deres egen spurtkonge Thor Hushovd tjener omkring 10 milioner norske kroner), at det slet ikke kan lade sig gøre uden at Contadors egen sponsor, cykelproducenten Specialized.

Den spanske journalist Juan Guiterrez fra Sportsavisen AS har tidligere sagt til DR Sporten, at kontrakten nok skal komme hjem.

- Det skal gå meget galt, hvis Contador skifter mening og ikke skriver en kontrakt med Bjarne Riis, siger han.

Bjarne Riis har endnu ikke offentliggjort hvem der bliver den anden storsponsor sammen med amerikanske Sungaard, men sagde under Tour de France, at en sådan var fundet, men af hensyn til virksomhedens strategi skulle det først afsløres senere.

Til sammenligning menes det, at Schleck-brødrene - der jo i dag har offentliggjort at de forlader Bjarne Riis - tjener omkring en million euro om året.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: