Annonce:
Annonce:

Bjarne Riis er Danmarks bedste sportsbrand

Et hovedsponsorat hos Bjarne Riis cykelhold overstiger prisen for at lægge navn til fodboldlandsholdet, håndboldpigerne Caroline Wozniacki tilsammen

Bjarne Riis og Andy Schleck under et pressemøde i Tour de France. (Foto: Ole Steen)
Bjarne Riis og Andy Schleck under et pressemøde i Tour de France. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Cykling

Trods dopingbekendelser, intern uro, stjernestyrt og en fyret sportsdirektør er Bjarne Riis i øjeblikket det største brand i den danske sportsverden. Det skriver Politiken.

Et eksklusivt hovedsponsorat hos danskerens cykelhold overstiger således prisen for at lægge navn til fodboldlandsholdet, håndboldpigerne og Caroline Wozniacki tilsammen, anslår flere eksperter over for avisen.

- Med den opmærksomhed, der i øjeblikket er om Tour de France, er der ingen tvivl om, at Bjarne Riis er Danmarks største sportsbrand. Danmark opnår en ubetalelig synlighed med den internationale omtale, Riis og hans hold får, siger Kim Ottesen, der er direktør i Sponsor Insight, der beskæftiger sig med idrætssponsorater.

Han anslår, at et hovedsponsorat hos Riis koster mellem 60 og 90 millioner kroner.

Bjarne Riis, der søndag formentlig kan fejre sin holdkaptajn Andy Schlecks samlede andenplads i Tour de France, har en personlighed og historie, der gør ham unik som dansk sportsbrand, forklarer nordisk direktør i sponsorbureauet Promovator, Jeppe Madsbad Lauritzen.

- Det er næsten filmisk, som han har rejst sig efter at være dømt ude både med doping-, sponsor-, og rytterproblemer. Tilbage står, at han både har vundet Touren som aktiv og er blandt de toneangivende i cykelverdenen i dag, siger Jeppe Madsbad Lauritzen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: