Annonce:
Annonce:

'Holdet er simpelthen ikke stærkt nok'

Tour-kommentar: Jakob Piil tror, det bliver svært for Andy Schleck at vinde den fornødne tid på Alberto Contador

Jens Voigt ofrede sig stort for Andy Schleck i sidste uge i Alperne, men tyskeren er anslået efter sit styrt i tirsdags. (Foto: AP)
Jens Voigt ofrede sig stort for Andy Schleck i sidste uge i Alperne, men tyskeren er anslået efter sit styrt i tirsdags. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

Jakob Piil, tidligere rytter på Bjarne Riis' hold, og Thomas Bay, eks-cykelrytter og nuværende kommentator på Eurosport, kommenterer hver dag Touren på ekstrabladet.dk.

TEAM SAXO BANK er under et gevaldigt pres, hvis de skal vinde Tour de France.

Rytterne er mærkede - det så vi i tirsdags, da Andy Schleck blev isoleret meget tidligt på etapen.

Bjarne Riis vil gerne have sine ryttere til at køre offensivt og lægge stort pres på Andys konkurrenter og i særdeleshed Alberto Contador. Men holdet er simpelthen ikke stærkt nok til det. Så de er nødt til at køre defensivt på dagens kongeetape.

Andy kan måske nok afgøre det hele selv uden den store hjælp fra sit hold, men det er vigtigt, at der så ikke sker noget før sidste bjerg. Og der skal han så sætte alt på et bræt.

Annonce:

SPØRGSMÅLET i den forbindelse er, hvor meget pres de øvrige hold i topstriden vil lægge. Med det, vi har set indtil nu, så forventer jeg sådan set sindssyge angreb fra højre og venstre.

Måske fra Jurgen van den Broeck. Hans Lotto-hold har set utrolig stærkt ud, ligesom han selv har gjort det. Og han har tidligere angrebet og vist, at han har nogle intentioner i løbet.

Men jeg tror nu mest på Alberto Contador. Han har endnu ikke vundet en etape, så det er sidste udkald for ham. Jeg har selv kørt Tourmalet, og det er en modbydelig stigning, men den ligger godt til Contadors kørestil.

Så hvis han har benene, så går han efter etapesejren - og så kan han jo oven i købet vinde løbet samtidig.

ELLERS HAR JEG bidt mærke i, at rytterne ser mere trætte ud, end de plejer. Det hænger helt sikkert sammen med den varme, de har haft, og så den vanvittige første uge, som mange ellers plejer at bruge til at køre sig i form. Så det kommer også til at have en effekt på Tourmalet.

Annonce:

Contador og Schleck har vist fantastisk form under hele løbet, så jeg tror ikke, at nogen af dem kommer til at eksplodere. Men vi har set favoritfald på alle de andre hårde etaper, så det tror jeg også, at vi kommer til i dag, hvor jeg forventer et fantastisk cykelløb.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: