Annonce:
Annonce:

Schleck: Nødt til at være defensiv

Team Saxo Bank-rytteren havde kun øje for Alberto Contador, og anser ikke Denis Menchov for at være en trussel

Alberto Contador og Andy Schleck fortsætter duellen de næste tre dage i Pyrenæerne. (Foto: AP)
Alberto Contador og Andy Schleck fortsætter duellen de næste tre dage i Pyrenæerne. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

Andy Schleck indrømmede efter dagens etape overfor TV 2, at han kørte defensivt i duellen med Alberto Contador og lod både Denis Menchov og Samuel Sanchez vinde sekunder på sig i den samlede stilling.

- Menchov er stadig 2.40 bagefter, og jeg anser ham ikke for at være en virkelig trussel mod trøjen. Jeg har råd til at tabe nogle sekunder, sagde Andy Schleck til TV 2.

Christophe Riblon vandt dagens etape foran Menchov og Samuel Sanchez, der hentede 14 sekunder på Andy Schleck og Alberto Contador. De to duellanter kom ind i samme tid som henholdsvis nummer fire og nummer syv efter at have kørt ren duel mod hinanden på den sidste kategori 1-stigning på mod mål i Ax-3 Domaines.

- Han var god, og stigningen lå til ham. Vi var begge stærke, men jeg kunne ikke passere ham, for så ville han angribe mig, så jeg havde kun fokus på ham. Jeg har ikke råd til at tabe sekunder til ham, så i dag var jeg nødt til at være defensiv.

- Jeg var nødt til at satse lidt i dag. I morgen kan være anderledes. Vi har en plan, og den var ikke at tage tid på ham i dag. Jeg føler mig godt kørende, og jeg er tilfreds med etapen i dag, sagde Schleck umiddelbart efter etapen til TV 2.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: