Annonce:
Annonce:

Kommentar: Vino viste sin styrke

Jakob Piil, tidligere rytter på Bjarne Riis' hold, og Thomas Bay, eks-cykelrytter og nuværende kommentator på Eurosport, kommenterer hver dag Touren på ekstrabladet.dk

Alexandre Vinokourov viste klassen på lørdagens etape. (Foto: AP)
Alexandre Vinokourov viste klassen på lørdagens etape. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

Så fik Vinokourov oprejsning med en brølstærk afslutning.

Annonce:

’Vino’ gjorde ganske enkelt forskellen på en ellers begivenhedsløs transportetape. Han tør køre –  er ikke bange for at tabe det hele på gulvet, som han gjorde det etapen før, da han blev hentet af kaptajn Contador.

Han har en enorm fighterånd. Han angriber, indtil han vinder. Og nu da han har vundet en etape, så fortsætter han med at angribe.

Det er tydeligt, at han er glad for at være tilbage i løbet.

Og det bliver for alvor åbnet i dag med stigningerne Port de Pailhères og Ax-3-Domaines.

Det kan godt være, at der er 130 km frem til bjergene, men det går op og ned. Jeg har selv siddet i det samme terræn og tænkt: ’Det er kraftedeme løgn’. Så det er bestemt ingen ’walk in the park’.

Og rytterne har allerede været igennem mange hårde etaper og har lidt meget. Jeg kan ikke huske at have set rytterne så stærkt medtaget.

Så Team Saxo Bank kommer på rigtig hårdt arbejde i morgen. Og specielt, hvis Nicki Sørensen er lidt ramt af en hjernerystelse, så er det ikke godt. Han plejer at være stærk i den sidste uge.

Det gør Contador også, og han ser allerede stærk ud. Andy Schleck har ganske vist kørt bedst i Alperne, men der er bjergene ikke lige så stejle som Pyrenæerne. Og jeg tror, at de stejlere passager passer spanieren bedst.

Men Andy Schleck er pisket til at angribe. Han skal efter min bedste overbevisning bruge mindst to minutters forspring inden den afgørende enkeltstart til Pauillac.

Vi skal altså også lige huske på, at klassementet stadig er meget åbent. Top 10 er stadig inden for cirka fem minutter, så der er ingen af dem, der helt kan have afskrevet det endnu.

Et godt udbrud med den rigtige ryttersammensætning kan ændre det hele. Så jeg tror, at vi kan se en af de mindre klassementryttere gå på togt.

Under alle omstændigheder får vi de næste fire etaper noget fantastisk at se –   både store sejre og store nederlag.

Det er tydeligt, at han er glad for at være tilbage i løbet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: