Annonce:
Annonce:

Holm: Ingen grøn trøje til Cavendish

Kun hvis Thor Hushovd har en dårlig dag, kan Mark Cavendish finde på at gå efter bonuspoint. Ellers hedder den etapesejr for den britiske stjerne

Annonce:
Følg Cykling

SISTERON (ekstrabladet.dk): Han har selv ladet det sive ud tidligere i Touren, og det var også ganske tydeligt så sent som onsdag, at Mark Cavendish ikke kører særlig vildt efter den grønne pointtrøje i dette års Tour de France.

Hushovd, Petacchi og McEwen kæmpede om etapens første bonusspurt, mens britiske Cavendish sad anonymt nede i feltet.

Torsdag er der dømt sprinteretape igen. Det vil sige en forholdsvis flad etape, der er ganske vist en knold af en kategori 3-stigning på første halvdel af etapen, men feltet ventes at komme samlet til mål. Og det er sød musik i Team HTC-Columbia-lejren.

Opsatte på sejr
For så kan Cav igen få lov at køre for det, der i hans verden virkelig tæller: Etapesejren.

Annonce:

- Vi regner med et sprinteropgør. Vi satser på, at der går et mindre hug afsted, og at vi får hjælp af Lampre (Petacchis mandskab, red.) til at køre dem ind. Rytterne er opsatte på at vinde etapen. De smiler og er muntre ved morgenmaden. Jeg har før set det anderledes, når de er pressede, fortæller sportsdirektør Brian Holm inden etapestart.

Han ved, at det ikke nødvendigvis bliver let at holde det hele samlet, da der er forskellige interesser i det store felt.

Renshaw rimelig smadret
- Vi vil prøve at kontrollere det, men der er mange aspekter. Blandt andet holdkonkurrencen. Kommer Caisse d'Epargne-holdet afsted med en mand, så vil RadioShack forsøge at køre med, forudser Holm.

Mark Renshaw, manden der er sidste trin i raketten, inden Cavendish fyres af i spurten, er dog ikke blandt de mest oplagte ved morgenbuffeten.

- Han er rimelig smadret. Men vi kører fortsat for Cavendish, og det er et godt tegn, at de fleste har det godt. Målet er en etapesejr - ikke den grønne trøje. Omvendt kan Thor Hushovd have en dårlig dag, og så skal man aldrig sige aldrig, siger Brian Holm.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: