Annonce:
Annonce:

Riis beder sprinterhold om hjælp

Team Saxo Bank forsvarede sikkert og roligt Andy Schlecks gule førertrøje på 10. etape af Tour de France, men Bjarne Riis håber på mere hjælp torsdag

Bjarne Riis håber, at sprinterholdene vil hjælpe Andy Schlecks forsvar af den gule trøje. (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarne Riis håber, at sprinterholdene vil hjælpe Andy Schlecks forsvar af den gule trøje. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Selvom Team Saxo Banks ryttere var meget synlige i fronten af feltet på 10. etape af Tour de France, var det ikke, fordi de brugte særligt mange kræfter på at forsvare Andy Schlecks gule førertrøje.

Alligevel håber holdejer Bjarne Riis, at hans ryttere får hjælp af sprinterholdene til at kontrollere feltet på torsdagens flade etape.

- I dag havde vi held med at få en lille gruppe af sted, som vi gerne ville. Men i morgen håber vi på en lidt lettere dag, hvor vi kan trække os lidt længere tilbage og satse på, at sprinterholdene vil arbejde på at få en massespurt, siger Bjarne Riis.

Hos hos den dobbelte etapevinder Mark Cavendish' hold, Team HTC-Columbia, er sportsdirektør Rolf Aldag parat til at hjælpe Riis.

- Vi vil som udgangspunkt gå efter at få en massespurt og vil gerne arbejde på det. Men vi må jo også sige, at vi har fået to sejre, mens der er andre sprintere, som ikke har vundet noget, og det betyder, at vi ikke vil arbejde alene, siger Aldag.

- Hvis der kører 12 mand, og der ikke er andre hold, som vil arbejde, jamen så tager vi det også stille og roligt, siger han.

Ud over de to etapesejre til Cavendish er de to øvrige flade etaper endt med sejre til den italienske veteran Alessandro Petacchi.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: