Ærgerlig Armstrong

Den syvdobbelte Tour-vinder kunne ikke følge med Andy Schleck og Alberto Contador, da feltet ramte brostenene

Lance Armstrong havde tirsdag et eller andet at sige til sin gode 'ven' Alberto Contador. Senere måtte amerikaneren se sig slået, da det gik løs på brostenene. (Foto: AP)
Lance Armstrong havde tirsdag et eller andet at sige til sin gode 'ven' Alberto Contador. Senere måtte amerikaneren se sig slået, da det gik løs på brostenene. (Foto: AP)

Lance Armstrong tabte tirsdag 2:08 minutter til Andy Schleck, da feltet på 3. etape af årets Tour de France ramte brostenene i Belgien og det nordlige Frankrig.

Den syv-dobbelte vinder var ellers forberedt på de syv sektioner med brosten, men uheld er svært at forberede sig på.

- De første par brostensstykker gik fint, sagde Armstrong efter etapen.

- Da vi nåede sektion fire, lå jeg som nummer 10 i gruppen, da Fränk Schleck styrtede foran os. Det var det, der åbnede hullet, sagde den 38-årige amerikaner.

Triumf og sort uheld for Riis' hold

- Vi var netop ved at lukke hullet før sektion seks, og så punkterede jeg. Et hjulskift på 45 sekunder, og så er de bare væk. Der var ikke noget at gøre, selvom jeg fik stor hjælp af Grégory Rast, sagde Armstrong.

Også Armstrongs holdkammerater Andres Klöden og Levi Leipheimer punkterede på 3. etape.

Alberto Contador klarede sig lidt bedre end Armstrong, idet han kun tabte 1:13 til Andy Schleck. Den spanske Tour-favorit havde tilsyneladende et problem med sin ene bremse. Han måtte således mod slutningen af etapen slippe en mindre gruppe, som forfulgte gruppen med Schleck, Cancellara, Cadel Evans og etapevinderen Thor Hushovd.

Lance Armstrong er 2:30 efter den førende Cancellara i klassementet. Contador er 1:40 efter, mens Andy Schleck er 1:09 efter.

Fabian: Vi vinder Touren for Fränk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen