Annonce:
Annonce:

Holm: Schleck-brødre får det svært

Sportsdirektør Brian Holm forudser masser af styrt og kaos på dagens etape. Og det er slut med gaverne, fastslår han

Frank Schleck og hans lillebror Andy får det svært i dag, mener Brian Holm. (Foto: AP)
Frank Schleck og hans lillebror Andy får det svært i dag, mener Brian Holm. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

WANZE (ekstrabladet.dk): Brian Holm, sportsdirektør på HTC-Columbia, er overbevist om, at dagens etape i Tour de France bliver præget af styrt, præcis som tilfældet var i går.

- Det bliver hektisk igen. Det bliver som i går, masser af styrt, og nogle af klassementrytterne vil blive kørt af podiet, siger Holm til ekstrabladet.dk.

Han forudser problemer for blandt andre Schleck-brødrene, når feltet rammer brostenene. Især det næstsidste strækning på de toppede sten bliver svær.

- Sastre, Evans og Schleck-brødrene får det svært, men brødrene har gode folk til at hjælpe sig, siger Brian Holm med henvisning til Cancellara, O'Grady og Matti Breschel.

Holm forudser en finale med en lille gruppe, måske 4-5 ryttere, og blandt sportsdirektørens favoritter er Team Skys Edvald Boasson Hagen. Men der er flere kandidater.

- Det bliver i bedste fald en gruppe på 40 mand, der kører samlet til mål. Ryttere som Hushovd og Pettachi har det ikke alt for svært på brostenene, men det afgørende for alle er positionskampen før brostenene.

Ingen gaver
Når dagens uundgåelige styrt kommer, vil der ikke blive holdt igen, som det skete i går - til Brian Holms store utilfredshed.

- Det der skete i går, kommer ikke til at ske igen. Det kan jeg ikke forestille mig. Det skete kun, fordi sportsdirektørerne ikke var der. Samtlige hold var rasende, undtagen lige dem, der profiterede af det, siger Brian Holm med henvisning til blandt andet Team Saxo Bank og Lance Armstrons Team RadioShack.

- Det står ingen steder, at man skal vinde Touren i bjergene. Skal vi andre så neutralisere løbet, når vi når til bjergene, spørger Holm retorisk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: