Annonce:
Annonce:

'Armstrong fyrede den af'

Lance Armstrongs prolog lover godt for kampen om den gule trøje, skriver ekstrabladet.dk's Tour-ekspert

Lance Armstrong sendte et kraftigt signal til konkurrenterne med sin prolog. (Foto: Ole Steen)
Lance Armstrong sendte et kraftigt signal til konkurrenterne med sin prolog. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Cykling

Jakob Piil, tidligere rytter på Bjarne Riis' hold, og Thomas Bay, eks-cykelrytter og nuværende kommentator på Eurosport, kommenterer hver dag Touren på ekstrabladet.dk

DE 198 RYTTERE skal ud på en kraftpræstation i løbet af de næste tre uger, og som cykelrytter kan man godt have nogle dage, hvor man møder træt op.

Det kan man bare ikke i Touren. Den første uge sidder sportsdirektøren, råber dig ind øret og kommandere dig fremad. .

JEG GLÆDER MIG også til at se Armstrong folde sig ud i sin sidste tour. Bare det, at han er med, gør løbet til noget specielt. Han mestrer det psykiske spil bedre end nogen anden i feltet. Hold da op, hvor er det en god prolog, han får fyret af. Den måler sig helt med den gang, han var på toppen. 1-0 i kampen mellem Amstrong og Contador. Det lover godt.

Annonce:

Interessant er også duellen mellem Marc Cavendish og Thor Hushovd. Sidste år klynkede nordmanden sig til den grønne trøje. Men i år har Cavendish erklæret krig. Han vil have den trøje, som han også havde fortjent sidste år.

VI FÅR GUD SKE LOV - kan man fristes til at sige - en noget anderledes første uge, end vi plejer. Løbet skal stadigvæk afgøres i Pyrenæerne. Men det er befriende, at vi ikke skal bruge de første ti dage på at se på sædvanlige flade etaper.

Man har langt op til en uge hvor farten, intensiteten og positionskampene bliver meget anderledes end den plejer. Der skal køres mere på Paris-Roubaix-måden end i den klassiske Tour-stil.

ALLE SNAKKER OM BROSTEN. Men de kan også meget vel ende med at blive helt afgørende for løbet. Man kan kun håbe, at favoritterne kommer igennem uden de store styrt.

Hvordan skal den lille klatrer Carlos Sastre komme igennem dette indlagte afsnit med pavé’er fra ’Helvedet i Nord’, og om Contadors satsning med brostens-kongen Peter Van Petegem til at hjælpe sig igennem bærer frugt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: