Syverne vandt i Gent

Den danske cykelduo Michael Mørkøv og Alex Rasmussen vandt seksdagesløbet i Gent

Alex Rasmussen og Michael Mørkøv vandt i Gent. (Foto: Anthon Unger)
Alex Rasmussen og Michael Mørkøv vandt i Gent. (Foto: Anthon Unger)

Med en fantastisk slutspurt lykkedes det de danske verdensmestre Alex Rasmussen og Michael Mørkøv at sikre sig den endelige sejr ved 6-dages-løbet i Gent.

Det var ellers den lokale helt Iljo Keisse, der med makkeren Roger Klugehavde alle kortene på hånden, da finalejagten blev indledt, og de førte også gennem hele finalejagten.

Men på de afsluttende omgange viste det danske Par Nummer 7 styrke. Med blot fire omgange igen forsøgte Keisse/Kluge sig med et angreb, der ville sikre dem sejren. Men Alex Rasmussen trådte i karakter og vandt i suveræn stil spurten og dermed den samlede sejr.

- Ved at vinde en bonusomgang, vi bragte vi os i en situation, hvor vi ikke skulle slås om at køre den tabte omgang ind. Vi kørte en klog finale, hvor de andre par derfor skulle slås indbyrdes. Det betød, at vi kunne spare os til finalen. Det er klart den største sejr, vi har vundet. Det er utroligt svært at vinde på udebane og særligt her i det allerstærkeste felt, hvor prestige er enorm. Sejren betyder, at vi har vist de andre, at vi kan være med i alle seks dage. Det giver os en solid selvtillid, vi kan bruge i fremtidige løb, jubler Michael Mørkøv.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere