Schleck-brødre på ferie med Contador

Andy og Fränk Schleck har været på ferie i USA, og de to Team Saxo Bank-stjerner benyttede lejligheden til at bruge tid sammen med Alberto Contador

Tre mand, der hænger ud sammen. (Foto: AP)
Tre mand, der hænger ud sammen. (Foto: AP)

De er indædte konkurrenter i Tour de France. Men når Andy Schleck og Tour de France-vinderen Alberto Contador står af cyklen og holder ferie, så mødes de med hinanden under mere hyggeligt forhold.

Det skriver Andy Schleck på sin blog på cyclingnews.com.

På en netop overstået solferie i det sydøstlige USA var Team Saxo Banks Fränk og Andy Schleck ude at spise med Contador, og de fandt også tid til at svømme med kollegerne Brice Feillu og Thor Hushovd. Og det er ikke noget, Andy Schleck finder spor underligt.

- Det synes jeg ikke. Alberto Contador er en normal fyr, og ligesom mig nyder han den tid alene, som man kan få efter en lang og hård sæson. Og det er det samme med Thor. Men jeg kan sige så meget, at cykling ikke er noget, vi tænker på, og det er ikke noget, vi rigtig snakker om, skriver Andy Schleck.

Søndag er ferien slut for Team Saxo Banks ryttere. Der tager hele holdet på træningslejr på øen Fuerteventura ved Gran Canaria.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere