Verdensmester håber på Riis' velsignelse

Verdensmester Michael Mørkøv håber og tror på, at han og Alex Rasmussen kan forsvare deres VM-guld på hjemmebane i Ballerup næste år

Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er forsvarende danske verdensmestre i 4000 meter holdforfølgelsesløb. (Foto: Anthon Unger)
Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er forsvarende danske verdensmestre i 4000 meter holdforfølgelsesløb. (Foto: Anthon Unger)

Der har været en del spekulationer om de danske verdensmestre i parløb.

Uklart er det, om banerytterne Michael Mørkøv og Alex Rasmussen forsvarer deres titel ved verdensmesterskabet på hjemmebane i Ballerup i 2010.

Begge ryttere har nemlig i år skrevet kontrakt med Team Saxo Bank, og det gør, at deres fokus i næste sæson i højere grad ligger på landevejen end på banen.

Den ene del af cykelduoen, Michael Mørkøv, regner med, at de begge vil komme til start.

- Vi har ikke helt besluttet os for, om vi skal deltage eller ej. Som det ser ud lige nu, så deltager vi. Både Alex og jeg vil naturligvis rigtig gerne køre VM på hjemmebane, men det kommer an på, hvad Saxo Bank har af planer.

Håber rigtig meget
- Vi vil holde et møde med Bjarne Riis og Kim Andersen for at se, om vi kan finde en god løsning, siger Michael Mørkøv.

Tidligere har det været et krav, at de deltagende ryttere ved bane-VM skal være med ved den sidste træningslejr op til mesterskabet, og det håber Mørkøv kan passes ind i Team Saxo Banks planer.

Holdet drager i næste uge på teambuildingtur, og her skal Mørkøv og Rasmussen finde ud af, om sportsdirektørerne vender tommelfingrene opad eller nedad.

- Vi håber naturligvis rigtig meget, at det kan lade sig gøre. Det er svært at sige nej til at køre VM på hjemmebane som forsvarende verdensmestre.

- At få chancen for at køre et verdensmesterskab foran et talrigt dansk publikum kunne være enormt stort, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere