Syverne fører i München

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen fører seksdagesløbet i München

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen kører stærkt i München. (Foto: Anthon Unger)
Michael Mørkøv og Alex Rasmussen kører stærkt i München. (Foto: Anthon Unger)

Cykelduoen Alex Rasmussen og Michael Mørkøv viser fine takter ved seksdagesløbet i München.

Her kørte parret, der som par nummer syv er det store trækplaster ved det københavnske seksdagesløb, sig søndag op på førstepladsen efter en vellykket indsats på de skrå brædder.

- Igen i aften havde vi gode ben, i aftenens store jagt kørte vi virkeligt et godt parløb, hvor vi hele tiden var på forkant af situationen og kunne derved køre med de rigtige steder, forklarer Mørkøv og fortsætter:

- Risi - Marvulli bragte sig faktisk i front kort før mål efter at have vundet en utroligt hård omgang. Vi kørte hurtigt rundt efterfølgende og da vi nåede feltet var de gået helt i stå og momentet til en dobbelt omgang lå for vores fødder. Alex kørte kraftfuldt gennem feltet og vi fik en halv omgang før schweizerne reagerede. Det blev til en kamp par mod par, men som vi trak os sejrrigt ud af, forklarer han.

Den fine indsats har givet parret appetit på den endelige sejr, når der køres finale tirsdag aften.

- Vores battle har givet os rigtigt meget moral og givet os troen på at det kan lykkedes for os at vinde denne udgave af Münchens 6-dagesløb. Vi har et godt pointforspring, hvilket gør, at vi kan spare lidt mere på kræfterne end de andre toppar inden den afgørende finalejagt, forklarer han.

- Vi vil forsøge at holde schweizerne på omgangshøjde og slå dem i de afgørende spurter. Vi har brug for dem til at forsvare, når de andre toppar begynder at angribe os mod afslutningen, slutter han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere