Stuart O'Grady kollapsede

Team Saxo Bank-rytteren er blevet indlagt efter et ildebefindende under motorcykelløbet Valencia MotoGP

Stuart O'Grady (tv.) har bl.a. vundet to etaper i Tour de France i 1998 og 2004 samt Paris-Roubaix i 2007. (Foto: Claus Bonnerup)
Stuart O'Grady (tv.) har bl.a. vundet to etaper i Tour de France i 1998 og 2004 samt Paris-Roubaix i 2007. (Foto: Claus Bonnerup)

Stuart O'Grady fra Team Saxo Bank er blevet indlagt på hospitalet, efter han søndag kollapsede under motorcykelløbet Valencia MotoGP. Det oplyser den australske hjemmeside Adelaidenow.com.au.

Den 36-årige australier besvimede efter at have kørt en runde på banen i Valencia, hvor han under en opvisnings­runde sad bag på den professionelle kører Casey Stoner.

Efter runden skulle Team Saxo Bank-rytteren præsenteres for en række andre kørere, men australieren talte usammenhængende og til sidst faldt han om.

Lægestaben på banen i Valencia blev straks tilkaldt, og de fik hurtigt stabiliseret rytteren.

Han er nu indlagt på et hospital i Valencia, hvor han i de nærmeste dage skal gennemgå en række undersøgelser for at fastslå årsagen til kollapset.

Stuart O'Grady har tidligere haft helbredsproblemer. I 2002 fik han fjernet en forstoppelse i en af de store blodårer, der fører blod ned i benet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere