Italienere fastholder aftale med Kyllingen

Det lille italienske cykelhold CDC-Cavaliere fastholder, at Michael Rasmussen har kontrakt med holdet næste år, selvom den danske cykelrytter afviser det.

Hvor Michael Rasmussen skal køre næste sæson er ikke blevet et mindre mysterium, efter dagens udmelding fra det italienske cykelhold. (Foto: AP)
Hvor Michael Rasmussen skal køre næste sæson er ikke blevet et mindre mysterium, efter dagens udmelding fra det italienske cykelhold. (Foto: AP)

Forvirringen om Michel Rasmussens cykelfremtid er total. Først meldte det lille italienske hold CDC-Cavaliere ud, at den danske cykelrytter skifter til holdet næste år. Dernæst afviste Rasmussen - også kaldet Kyllingen - at der var en aftale. Men onsdag fastholder holdets advokat, Mirco Piersanti, så, at der foreligger en gyldig kontrakt med hans underskrift.

- Vi har en kotrakt, og deri er der ingen tvivl. Det er en normal kontrakt identisk med dem, der er godkendt af UCI. Det er en original kontrakt, og den er underskrevet foran vidner, lyder det ifølge cyclingnews.com i en pressemeddelelse fra Piersanti.

Advokaten oplyser ifølge hjemmesiden ligeledes, at han har haft kontakt med Rasmussens agent, Moreno Nicoletti. Og Nicoletti var angiveligt forvirret, fordi han troede, at der var tale om en foraftale og ikke en gyldig kontrakt.

- Det viser, at han har skrevet under på noget, og det er jo i modsætning til, hvad danskeren siger. Vi er vrede og fortørnede. Vi vil gøre alt for at holde på vores ret. Vi stoler på, at rytteren vil bruge sin sunde fornuft og opfylde sine forpligtelser, siger Piersanti.

Siden Michael Rasmussen dette efterår blev færdig med at afsone sin toårige karantæne for at lyve om sine opholdssteder forud for Tour de France 2007, har han kørt for det lille mexicanske hold Tecos-Trek. Men danskeren har fortsat ambitioner om at vende tilbage til et europæisk hold.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere