Hamilton vinder fornem bogpris

Bogen 'The Secret Race' af Tyler Hamilton og Daniel Coyle har vundet den prestigefyldte pris 'William Hill Sports Book of the Year'

Hamiltons bog har succes (Foto: AP)
Hamiltons bog har succes (Foto: AP)

Den tidligere Riis-rytter Tyler Hamilton har sammen med medforfatteren Daniel Coyle vundet den presigefyldte pris 'William Hill Sports Book of the Year' for den afslørende bog 'The Secret Race'.

I bogen afdækker Hamilton nådesløst den råddenskab, der i 1990'erne og et godt stykke ind i det nye årtusinde havde bredt sig i cykelsporten. Ifølge Hamilton var mindst 80 procent af feltet dopet og toprytterne var for en stor del involveret i bloddoping.

Hamilton indrømmer sit eget massive dopingmisbrug og trækker stribevis af navngivne ryttere og ledere i sporten med sig. Bjarne Riis er en af dem, Hamilton udstiller som skrupelløs bedrager.

Se mere:

Se også: Hamilton: Sig sandheden, Bjarne

'The Secret Race' er den tredje bog om cykling, der har vundet den fornemme bogpris i de 24 år, den er blevet uddelt. Tidligere har eks-rytteren og eks-doperen Paul Kimmage vundet med bogen 'Rough Ride', mens Lance Armstrong i 2000 vandt prisen for 'It's not about the bike'.

Med prisen følger en kvart million kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen