DCU-formand: Derfor tiltrækker vi stjerner

Lækre hoteller og god mad er med til at lokke cykelstjernerne til Post Danmark Rundt, forklarer formand

Sprintkanonen Mark Cavendish er en af de store stjerner, der stiller op i årets Post Danmark Rundt. (Foto: AP/Christophe Ena)
Sprintkanonen Mark Cavendish er en af de store stjerner, der stiller op i årets Post Danmark Rundt. (Foto: AP/Christophe Ena)

Arrangørerne af det danske cykelløb Post Danmark Rundt afslørede onsdag, at løbet får deltagelse af Tour de France-vinderen Bradley Wiggins og verdensmesteren Mark Cavendish.

Formand for Danmarks Cykle Union (DCU), Tom Lund, forklarer stjernernes ankomst med de gode faciliteter, som løbet kan tilbyde.

- Det er et lille lækkert løb, som rytterne gerne stiller op i. Der er korte afstande til hotellerne. Det er gode hoteller, og der er god mad. Og der er er masser af publikumsinteresse. Så det er et løb, som rytterne meget gerne vil køre.

- Cavendish er meget, meget glad for at køre i Danmark. Det er ingen hemmelighed. Han roser altid Danmark. Og han blev jo også verdensmester her, fortæller DCU-formanden.

Læs også:

Se også: Vildt felt i Post Danmark Rundt

- Og så har vi fået lidt hjælp af vores sponsor, som også syntes, at det var interessant at kunne præsentere disse to ryttere for danskerne.

Løbet begynder i Randers den 22. august og afsluttes på Frederiksberg Allé den 26. august.

Tom Lund mener, at de danske tilskuere har nogle unikke oplevelser i vente, hvis de dukker op ved vejkanterne sidst i august.

- Forestil dig en massespurt med André Greipel, Tom Boonen og Mark Cavendish. Det bliver helt fantastisk, siger han.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen