Vild Riis-sponsor: Jeg vil have Cavendish

Riis' nye sponsor udvider ønskelisten

Oleg Tinkov forsøgte også at få overtalt Karpets til at skifte til Saxo Bank Tinkoff Bank (Foto: Claus Bonnerup)
Oleg Tinkov forsøgte også at få overtalt Karpets til at skifte til Saxo Bank Tinkoff Bank (Foto: Claus Bonnerup)

BAGNERES-DE-LUCHON (ekstrabladet.dk): I dag var der russisk besøg foran Saxo Tinkoff-bussen, hvor holdets nye, russiske hovedsponsor Oleg Tinkov gjorde sin entré.

Efter at have været på cykel op ad et pyrenæer-bjerg var det en svedig russisk hovedsponsor, der holdt hof for den danske presse.

Se mere:

Se også: Ny Riis-sponsor: Hent Cancellara

Oleg Tinkov håber, at Saxo-Tinkoff bliver et 'dream team', ligesom Team Sky, der ifølge den russiske sponsors mening er et drømmehold.

Det sagde han før dagens etape, hvor han også kom med forslag til yderligere forstærkninger til holdet. Blandt dem selveste Mark Cavendish.

Se også:

Se også: Ny Riis-sponsor: Hent Cancellara

- Jeg kan godt lide Cancellara, og til spurterne kan jeg godt lide Mark Cavendish. Det betyder ikke, at vi vil prøve at købe dem, for de er under kontrakt med andre hold. Men måske vil vi i fremtiden, sagde Oleg Tinkov.

- Nu bygger vi et hold omkring Contador, kan jeg forstå, og så må vi se på mulighederne, hvis for eksempel et hold kollapser, sagde Tinkov.

Også ryttere fra det tidligere Sovjetunionen pegede Oleg Tinkov på, og nævnte robuste Vasil Kiryi enka fra Movistar og enkeltstartsspecialisten Mikhail Ignatiev som interessante ryttere. Ryttere der begge to kørte på hans gamle cykelhold Team Tinkoff.

Se mere:

Se også: Riis lukker i om Cancellara-forhandling

Og da russiske Vladimir Karpets pludselig kom cyklende forbi, gav en vild Tinkov den gas først på russisk og derefter med engelske gloser:

'Mr. Karpets, kom med på tv.'

Han fik fat i Karpets og tog fat om ham, mens han råbte: 'Vladimir Karpets, den nye rytter på Saxo-Tinkoff. To millioner euro! Er vi enige?' Nok mest af alt som et tegn på, at ikke alle hans rytterønsker skal tages for pålydende.

Jo, den russiske rigmand er så sandelig tjekket ind ved årets Tour de France.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen