'Mere interessant hvis Froome var konkurrent'

Bradley Wiggins ville finde årets Tour de France mere interessant, hvis han ikke kørte på samme hold som sin løjtnant, Christopher Froome, der ligger nummer to samlet

PAU (ekstrabladet.dk): Det britiske Team Sky er så dominerende i årets Tour de France, at selv Bradley Wiggins anerkender, at løbet ville være noget mere spændende, hvis han og holdkammeraten Christopher Froome, der ligger nummer to samlet, kørte på hvert sit hold.

- Det ville helt sikkert være mere interessant. Vi ligger nummer et og to, og man skal ikke være raketforsker for at regne ud, at det ville være mere interessant, hvis vi kørte på hvert sit hold, sagde Bradley Wiggins på mandagens pressemøde, som det dag for dag synes at være en stadigt mere sur pligt for ham at deltage i.

Kun to-tre spørgsmål tog han imod, før han atter var ude af døren, og dem gad han end ikke rigtigt at svare oprigtigt på. Således prøvede han at bilde pressekorpset ind, at han ikke har studeret de kommende og måske altafgørende bjergetaper i Pyrenæerne.

Det er svært at tro på, når han kører på feltets mest tjekkede hold, der har styr på selv den mindste detalje - herunder hver dag at sikre, at rytterne sover optimalt på medbragte madrasser, og at temperatur og luftfugtighed på hotelværelserne er nøje reguleret af medbragte ventilationsanlæg til alle ryttere.

Men Wiggins fastholdt altså, at han ikke har studeret de kommende bjergetaper endnu.

- Jeg har ikke rigtigt kigget på dem. Det gør jeg nok i morgen aften, sagde Wiggins, da en journalist bad ham vurdere bjergetaperne onsdag og torsdag.

- Jeg ser ikke så langt frem. Jeg tager en dag ad gangen, for kigger man for langt ud i fremtiden, glemmer man, hvad der venter lige forude.

- Og der er jo sådan set heller ingen pointe i at kigge på torsdagens etape, før onsdagens etape er overstået, sagde Bradley Wiggins.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen