Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Chris Anker: Vi skændtes konstant

Konstante skænderier ødelagde Chris Anker Sørensens udbruds-plan

– Han vil det, og han kæmper med, hvad han har, og det er det, vi er enige om, at han skal gøre, sagde Bjarne Riis efter en dag, hvor tingene ikke ville lykkes for Chris Anker Sørensen.
– Han vil det, og han kæmper med, hvad han har, og det er det, vi er enige om, at han skal gøre, sagde Bjarne Riis efter en dag, hvor tingene ikke ville lykkes for Chris Anker Sørensen.

PORRENTRUY (Ekstra Bladet): Udbruddet kom godt af sted, men derfra gik det langtfra som planlagt for Chris Anker Sørensen.

Thibault Pinot kørte væk og snuppede etapesejren, og en række andre ryttere nuppede de fleste af hans bjergpoint.

Se også: Wiggins: Fuck jer

At det heller ikke på 8. etape gik Chris Anker Sørensen bedre, skyldtes i høj grad gruppen, han kom af sted med, mener han.

– Vi kunne aldrig blive enige, da vi kom væk, og derfor fik vi ikke et stort nok hul ned til feltet. Vi sad nærmest og skændtes konstant, sagde Chris Anker Sørensen, da han var trillet i mål som nummer 14 og træt og mør stod ved holdbussen på en kreaturmark i Schweiz.

Læs også:

Se også: Riis: Chris kan stadig nå bjergtrøjen

Han konstaterede, at udbryderne alt for tidligt kørte mod hinanden i stedet for med hinanden.

– Det var de stærkeste ryttere, der kom af sted, og uenigheden gjorde det ekstra hårdt. Fordi vi ikke kunne blive enige, lå vi jo alle og rykkede i højre og venstre, sagde Chris Anker Sørensen.

Læs også:

Se også: Mørkøv: Chris Anker manglede en smule held

– Selvfølgelig havde jeg drømt om mere, men nogle gange må man også bare indrømme, at andre er bedre. Det var ham den lille Thibaut Pinot. I hvert fald i dag. Thibault, han var go’. Puha, sagde Chris Anker Sørensen.

Pinot fik modsat danskeren fuldt udbytte af dagen, og danskeren konstaterede, at han i Pinot har fået endnu en konkurrent i kampen om bjergtrøjen.

Også ryttere som Johnny Hoogerland og David Moncutie viste, at de vil noget i den konkurrence.

– Det var lidt ærgerligt, at jeg blev hentet 500 meter før toppen af kategori-1-stigningen, for nu fik jeg ikke så mange point ud af anstrengelserne, sagde Chris Anker og tilføjede:

– Det eneste gode er, at pointene blev fordelt sådan lidt til højre og venstre, så jeg er ikke kørt agterud. Bjergkonkurrencen er stadig meget åben.

– Jeg har fået vist, at jeg kan være med, hvor det sker. Det er bare med at fortsætte på den måde. Men nu har jeg gudskelov to hviledage. Det glæder jeg mig eddermame til, siger Chris Anker.

Både i dag på enkeltstarten og i morgen på hviledagen kan han og holdkammeraterne slappe af.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen