Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Tourbil i ny ulykke: Kører ind i tilskuer

En bil fra Tourens reklamekaravane ramte en tilskuer i løbet af tirsdagens etape

Ulykken med Walter Hoogerland sidste år satte fokus på bilisterne i feltet. Men igen i år har Tour-feltet været ramt af uheld. I dag blev en tilskuer ramt af en bil og måtte på hospitalet. (Foto: Reuters)
Ulykken med Walter Hoogerland sidste år satte fokus på bilisterne i feltet. Men igen i år har Tour-feltet været ramt af uheld. I dag blev en tilskuer ramt af en bil og måtte på hospitalet. (Foto: Reuters)

BOULOGNE-SUR-MER (ekstrabladet.dk) For anden dag i træk har der været problemer med en af bilerne, der er tilknyttet Tour de France.

Hvor det mandag var Astana-rytteren Borut Bozic, der blev åløjet ned af en bil, gik på tirsdagens etape ud over en tilskuere langs ruten. Det beretter AP.

Se mere:

Se også: Smadret af Tour-bil: Han sagde ikke undskyld

En lokal official fortæller, at en tilskuer pådrog sig benskader efter at være blevet ramt af en bil fra Tour de Frances reklamekaravane, der hver dag kører dagens Tour-etape igennem en time før rytterne. Episoden skete i løbet af tredje etape.

Chefen for de lokale arrangører af dagens etape, Georges Bos, fortæller til AP, at tilskueren blev kørt på hospitalet, men at hans skader ikke er livstruende. Han skulle være 'sluppet' med et eller flere brud på benet.

Læs mere:

Se også: Ny skandale: Tour-rytter blev kørt ned

Der er ingen meldinger om, hvorvidt tilskuere havde stået lange ude på vejen, men det er bestemt ikke usandsynligt. Flere rytter var ude på twitter i går aftes efter etapen og skælde tilskueren ud, fordi de stod for langt ude på vejen.

De to australiere Baden Cooke og Matt Goss var i hvert fald ikke imponerede af tilskuerne.

- Jeg ramte cirka fire tilskuere de sidste 30 kilometer. Folk, der tager billeder, fatter ikke, hvor tæt vi kommer på. Bliv væk fra vejen, skriver Cooke på twitter.

Se også:

Se også: Mørkøv: Jeg går i udbrud igen

- Ønske til tilskuerne: Vi kører HURTIGT på vejene, og hvis du står på vejen, og vi rammer dig, så kommer det til at gøre MEGET ondt på os begge to. Hold jer tilbage.

Også Astanas Janez Brajkovic var inden dagens etape ude med et ønske om, at tilskuerne passer bedre på.

- Det er noget, de skal finde en løsning. Vi kører altså mellem 50 og 60 kilometer i timen. Tilskuerne er ude langs vejene med deres stole og lignende. Okay, de fleste går tilbage, men så lader de stolene stå på vejen, og før eller siden sker det igen, ligesom i går og sidste år.

- Arrangørerne burde virkelig overveje det, for det er noget, de burde forhindre, kan ske, forklarede Brajkovic inden dagens etape.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen