Sprinter-komet forklarer kollaps i Touren

Sprinteren Marcel Kittel skuffede på grund af sygdom på 2. etape af Tour de France

Den tyske sprinter-komet Marcel Kittel var på 2. etape i Tour de France udset til at udfordre verdensmesteren Mark Cavendish i massespurten, men allerede inden etapens afslutning blev Argos-Shimano-rytteren hægtet af hovedfeltet.

Det skyldes imidlertid, at tyskeren var plaget af en infektion i maven, der har givet ham store smerter. Det forventes dog, at han tirsdag igen vil sidde på cyklen ved verdens største cykelløb.

- Vi har testet ham, og heldigvis har Marcel ikke feber. Han burde være i stand til at starte tirsdag. Han har fået medicin og vil få let fordøjelig kost, siger holdlægen Doctor Edwin Achterberg ifølge feltet.dk.

- Vi må vente og så, hvor hurtigt hans krop reagerer på det, siger lægen.

Med Marcel Kittel ude blev det i stedet Tom Veelers, som med kort varsel skiftede funktion fra hjælperytter til kaptajn, og som reddede dagen for Argos-Shimano-holdet med en fjerdeplads på etapen.

Tyskeren har vundet fire massespurter foran Mark Cavendish i år, mens englænderen inden Tourens 2. etape, som han vandt foran André Greipel, kun havde besejret Kittel en enkelt gang i år.

Der er mange stærke sprintere til start i årets Tour. Ud over Cavendish og Kittel, ventes også André Greipel, Peter Sagan og Mark Renshaw at blande sig i spurterne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen