Annonce:
Annonce:

Brian Holm: Kun én times Twitter-forbud

Brian Holms cykelryttere må godt skrive Twitter-beskeder ved løb, undtagen i den første time efter mål

Brian Holm forbyder sine ryttere at tweete i en time efter løbene, så de ikke lukker galde ud, de senere kommer til at fortryde. (Foto: Claus Bonnerup)
Brian Holm forbyder sine ryttere at tweete i en time efter løbene, så de ikke lukker galde ud, de senere kommer til at fortryde. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Han er ikke glad for dem og bruger dem ikke selv.

Men Brian Holm har accepteret, at Twitter og Facebook er kommet for at blive, og derfor lader den danske sportsdirektør sine ryttere bruge de sociale medier i forbindelse med cykelløb.

- Den eneste regel, vi har på vores hold, er, at de ikke må sende Twitter-beskeder ud før en time efter mål. Jeg tror, at de lige skal have den værste vrede ud af kroppen efter en spurt, siger Brian Holm, som er sportsdirektør for Omega Pharma-Quick Step-holdet.

Læs også:

Bendtner uenig med DBU og Morten Olsen

- Nogle gange får de skrevet noget, de fortryder. Jeg synes, at man lige skal tænke sig om, inden man sender en Twitter-besked, hvor man generer nogen, siger Brian Holm.

Dansk Boldspil-Union har forbudt de danske landsholdsspillere i fodbold at bruge Twitter og Facebook under sommerens EM og i forbindelse med landsholdssamlinger.

Annonce:

Brian Holm har ikke forståelse for den holdning, for selvom han selv har valgt Twitter og Facebook fra, finder han det okay, at rytterne bruger medierne. Også når det skaber overskrifter af mere kulørt karakter.

- Så er det heller ikke værre. Det skaber noget debat, og personligt synes jeg, det er i orden, når rytterne får generet hinanden lidt, siger han.

- Jeg kan ikke holde ud, når folk er så korrekte, at ingen har en mening om noget. Det er det sidste, jeg ønsker. Jeg kan godt lide folk, der tør.

Læs også:

Elbæk: Twitter-forbud er DBU's beslutning

- Hav jeres mening om tingene. At komme som en anden fodboldspiller, der sjældent har en mening om ret meget, det er ikke til at holde ud at høre på, siger Brian Holm.

Brian Holm mener, at grænsen går, hvis en rytter på Twitter for eksempel begynder at kritisere sit materiel, som cykelholdets sponsor har betalt for i dyre domme.

Men rytternes interne beskeder er helt i orden, så længe de tænker sig om, mener han.

Annonce:

- Nu havde jeg specielt fornøjelsen af Mark Cavendish. Han kunne komme med nogle giftigheder, og folk elskede det eller hadede det. Det var ikke noget, der flyttede hans fokus fra cykelløbet, siger Brian Holm.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: