Hvad så Riis: Seks hold jagter Contador

Alberto Contadors fremtid ligger ikke nødvendigvis hos Team Saxo Bank

Riis eller ej? (Foto: Thomas Sjørup)
Riis eller ej? (Foto: Thomas Sjørup)

Bjarne Riis' tidligere guldfugl Alberto Contador, hvis kontrakt med Team Saxo Bank ophørte, da han fik sin dopingkarantæne tidligere på året, står p.t uden hold. Den spanske cykelrytter kan gøre comeback på landevejene, når hans karantæne udløber d. 5. august i år.

Intet tyder på, at han kommer til at gå arbejdsløs rundt, når den udløber. Selvom det forventes, at Contador kommer tilbage til Saxo Bank, når karantænen ophører, så fortæller den tidligere Tour de France-vinder, at der er flere hold inde i billedet.

Læs mere:

Se også: Movistar afviser Contador-rygte

Det fortalte han i et interview med spansk radio i går aftes.

- Vi arbejder nu på at beslutte, hvilket hold jeg vil køre for, når min suspendering er ophørt. Der er seks store hold, som har vist deres interesse, inklusive Movistar. Men jeg foretrækker Saxo Bank, fordi de har hjulpet mig hele vejen. Saxo Bank er min førsteprioritet, sagde Contador i radioprogrammet el Partido de los 12 på radiostationen Cadena COPE

Selvom Bjarne Riis fortsat regner med den spanske klasserytter, så skal den danske holdejer nok ikke ligge på den lade side, når han skal have overtalt Contador til at underskrive en ny kontrakt. Ikke mindst fordi andre hold sandsynligvis er villige til at bruge mange penge på at overtale Contador til et skifte.

Se også: Se også: Riis er stadig på røven Riis er stadig på røven

Intervieweren spørger til et rygte om, at Astana har tilbudt har en fire-årig aftale til en årsløn på omkring 60 millioner kroner.

- Jeg har lært mange forskellige værdier, siden jeg var dreng, og en af dem er taknemmelighed. Jeg har fået gode tilbud og dårlige tilbud, men hvordan sætter man pris på taknemmelighed? Og betingelsesløs hjælp?. Det har ingen pris, lyder det fra Contador.

I samme program fortæller spanieren, at han har tænkt sig at gøre comeback i World Tour-etapeløbet Eneco Tour, hvorefter det gælder klassikeren San-Sebastian og det spanske treugers etapeløb, Vuelta a Espana.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere