Stærk Chris Anker melder klar til Amstel

Chris Anker Sørensen føler sig stærk før Amstel Gold Race, men sender hovedrollen videre til andre

Chris Anker er klar. (Foto: Ernst van Norde)
Chris Anker er klar. (Foto: Ernst van Norde)

Det er slut med sygedage i sengen og skader for cykelrytteren Chris Anker Sørensen, som føler sig på toppen før søndagens hollandske klassiker Amstel Gold Race.

- Efter mine uheld med skader og sygdom har jeg ramt noget, der ligner sidste års form, men jeg har ikke for alvor prøvet den af i løbssammenhæng, så derfor er jeg spændt på morgendagens løb, siger Team Saxo Bank-rytteren til holdets hjemmeside.

Den 27-årige danske bjergrytter, som blev nummer seks i Liege-Bastogne-Liege sidste år, tror dog mere på holdkammeraterne.

- Til gengæld har jeg stor tiltro til Karsten Kroon, som på værelset har reciteret de sidste 60 kilometer af løbet for mig. Han kender om nogen hver en sten på vejen, og det bliver spændende at følge ham i morgen.

- Herudover er også Nicki Sørensen i god form og kender terrænet.

Chris Anker Sørensen kommer til Holland med en god oplevelse fra Catalonien Rundt, hvor han sejrede i bjergkonkurrencen.

Men ellers har foråret været en prøvelse for danskeren, som styrtede på Team Saxo Banks tidlige træningslejr i forsæsonen under et gadeløb i Jerusalem. Det kostede ham en genstridig blodsamling i benet.

For et par uger siden kom han galt af sted i Baskerlandet Rundt, da han styrtede i en etapefinale og slog sin skulder.

Chris Anker Sørensen forventer at netop nummer et og to fra Baskerlandet Rundt vil være med fremme i den hollandske klassiker søndag:

- Jeg forventer for eksempel at se Samuel Sánchez (vinder) og Joaquim Rodriguez (nummer to), som duellerede i Baskerlandet Rundt. Herudover kan en mand som Thomas Voeckler altid finde på at trække en kanin op af hatten, siger Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere