Bak slap med skrækken

Røntgenbilleder viste søndag aften, at Lars Bak ikke har brækket håndleddet, og han ser nu fortrøstningsfuldt frem mod Paris-Nice

'Den er ikke brækket', skrev Lars Bak søndag aften i en sms til ekstrabladet.dk, da han kom ud fra skadestuen på et hospital i Luxembourg, hvor han fik fjernet sine værste formodninger om et spoleret forår.

Et styrt i lørdagens Omloop Het Nieuwsblad gav ham så stærke smerter i det ene håndled, at han søndag måtte udgå af Kuurne-Bruxelles-Kuurne, og det var altså først, da han nåede hjem til Luxembourg, at han fik vished for, at hånden ikke var brækket.

- Det er gode nyheder. Lægen fortalte mig, at smerterne med stor sandsynlighed vil fortage sig i løbet af nogle få dage, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til Paris-Nice på søndag, sagde Lars Bak, da vi straks ringede ham op på mobilen.

Etapeløbet Paris-Nice er Baks vigtigste forberedelse til forårsklassikerne, hvor han af sit belgiske Lotto-hold er tiltænkt en afgørende rolle. Et knoglebrud nu ville have ødelagt alt.

Se også: Lars Bak frygter knoglebrud

- Både min hånd og albuen blev røntgenfotograferet på kryds og tværs, og lægen på hospitalet kunne heldigvis konstatere, at jeg ikke har brækket noget, sagde Lars Bak.

- Der er to af de store muskler i hånden, der har fået et hårdt slag, og det har skabt noget væskeophobning. Det er det, der fremkalder smerterne, og lægen sagde, at det faktisk kan gøre mere ondt, end hvis der var et brud.

- Nu skal jeg bare undgå at belaste hånden for meget de næste par dage, og så skal jeg have masser af is på, så hævelsen fortager sig.

- Jeg kan træne på hometraineren, så jeg regner bestemt med, at jeg er klar til søndag, sagde Lars Bak.

0 kommentarer
Vis kommentarer