Kylling om Contador-dom: Pinligt

Michael Rasmussen undrer sig over sagsbehandlingen i Contador-sagen

Michael Rasmussen og Alberto Contador har begge været en tur i cykelsportens skammekrog. (Foto: AP)
Michael Rasmussen og Alberto Contador har begge været en tur i cykelsportens skammekrog. (Foto: AP)

Michael Rasmussen stiller sig uforstående over for, at det skulle tage halvandet år at finde Alberto Contador skyldig for noget, som soleklart fremgår af gældende regler.

– Et 12-årigt barn kunne have afsagt den dom efter ganske kort tid. Reglerne siger soleklart, at det er ligegyldigt, hvor et ulovligt stof kommer fra. Når det findes i en dopingprøve, skal det føre til karantæne, siger Michael Rasmussen til Ekstra Bladet.

– Det gør bare det lange sagsforløb endnu mere absurd og pinligt. Så kan man diskutere, om reglerne er fornuftige, og den diskussion er i fuld gang. Lur mig, om reglerne ikke bliver lavet om nu. Det tror jeg, siger Rasmussen.

Han ser nu to mål for Bjarne Riis: Først skal han kæmpe med næb og kløer for at beholde sin World Tour-licens, og dernæst skal han bringe sit hold hæderligt igennem Tour de France og så satse på Spanien Rundt.

– Jeg tror, at vi allerede nu kan udråbe en vinder af Spanien Rundt, for Contador kommer stærkt tilbage. Riis fyrer ham ikke, for så havde han gjort det for længst, vurderer Michael Rasmussen.

Læs mere i Ekstra Bladet tirsdag...

0 kommentarer
Vis kommentarer