Contador: Uforståelig dom

Alberto Contador er bitter over dopingdommen på to års karantæne, afslører han på pressemøde

Contador er bitter over dommen. (Foto: AP)
Contador er bitter over dommen. (Foto: AP)

Alberto Contador har netop sagt på et følelsesladet pressemøde i sin hjemby, Pinto, at han finder dopingdommen over sig uforståelig.

- Jeg prøver at forstå dommen, men jeg kan ikke. Jeg har gjort alt for at bevise min uskyld, men det er ikke lykkedes. Det er meget stressende, siger Contador, som er flankeret af sin holdejer i Team Saxo Bank, Bjarne Riis.

Læs også:

Se også: Riis accepterer karantænen til Contador

Stjernerytteren siger, at det sidste halvandet år, hvor sagen mod ham har kørt, har været ekstremt plaget.

- I det sidste halvandet år har der ikke været en eneste morgen, hvor jeg ikke har spurgt mig selv, hvorfor jeg står i denne situation. Jeg ønsker det ikke for nogen anden, lyder det fra den populære spanier.

- Det har været endnu hårdere, at se min familie, min kone og mit folk, som har lidt under denne sag, som handler om noget, der ligger så langt fra det, som jeg står for, siger Contador, som på trods af dommen er tilfreds med sig selv.

Læs også:

Se også: WADA: Contador er en snyder

- Jeg ved med mig selv, at jeg ikke har taget doping. Men det er hårdt, fordi jeg er blevet fældet for så lille en mængde. Jeg har spist noget inficeret, og fået den hårdeste dom på to års karantæne, siger Alberto Contador, som er bange for at hans mange sejre nu vil blive glemt.

- Alle mine sejre er ikke mine alene, de tilhører folket, og må blive i mindet. Jeg fortsætter som rytter på en ren og ærlig måde - som jeg altid har gjort, siger den spanske cykelstjerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer