Riis-rytter: Betjenten var en klaphat

Brian Vandborg var ikke tilfreds med den franske betjent, der stoppede Saxo Bank - SunGard i deres tourforberedelser

Brian Vandborg er bestemt ikke tilfreds med den franske betjent, der stoppede Saxo Bank - SunGards tourforberedelser (Foto: Ole Steen)
Brian Vandborg er bestemt ikke tilfreds med den franske betjent, der stoppede Saxo Bank - SunGards tourforberedelser (Foto: Ole Steen)

Brian Vandborg befinder sig i disse dage i de franske alper, hvor han kører de vigtigste Tour de France-etaper igennem med sin kaptajn Alberto Contador.

I går løb holdet dog ind i en uforudset forhindring, da det franske politi stoppede kortegen, og bad dem om at få lys på cyklerne, inden de kunne få lov at køre igennem tunnelerne på vej ned af Col de Galibier. En emsig fransk betjent ville ikke lade holdet slippe.

Se mere: Contador stoppet af politiet

- Han stod bare nede i en by og viftede os ind til siden, mens hans kolleger var skide ligeglade. Vi havde kørt igennem to tunneller, og der manglede et par flere, så hvis man ikke - som os - kunne hoppe ind i følgebiler, så var man tvunget til at gå ind i den lokale butik og købe lygter og reflekser, da man jo ellers hverken kunne komme den ene eller anden vej, siger Vandborg til Feltet.dk

- Det var meget smart tænkt af ham! Hans bror var sikkert ejer af butikken. Sikke en klaphat, lyder de lidet flatterende ord fra den danske rytter.

Senere på dagen ringede politichefen i øvrigt til sportsdirektør Bradley McGee og beklagede episoden.

0 kommentarer
Vis kommentarer