Riis: Skal have alvorlig snak med Schleck

Bjarne Riis vil have en alvorlig snak med Fränk Schleck, som ifølge TV2 længe har kendt til planerne om at etablere et nyt cykelhold med base i Luxembourg

Ifølge TV2 Sporten har Team Saxo Bank-rytteren Fränk Schleck kendt til planerne om et nyt luxembourgsk cykelhold siden slutningen af januar, uden at han har orienteret sin nuværende chef, holdejer Bjarne Riis.

Det får Bjarne Riis til at tage en alvorssamtale med den luxembourgske rytter.

- Jeg vil nu undersøge sagen om Fränk Schleck nærmere, og jeg skal have en alvorlig snak med ham. Når jeg har haft den snak, melder jeg ud, hvad det får af konsekvenser, siger Bjarne Riis til TV2 Sporten.

Andy kender også til planerne
TV-stationen mener at vide, at også den anden Schleck-bror på Team Saxo Bank, Andy Schleck, længe har kendt til planerne om et nyt cykelhold i Luxembourg.

Et hold, hvor den nu afgående Team Saxo Bank-sportsdirektør Kim Andersen skal have samme stilling som på det danske hold.

Bjarne Riis sagde søndag efter DM-linjeløbet i cykling i Hobro, at det vil være svært at forestille sig et luxembourgsk cykelhold uden brødrene Schleck. Deres kontrakter med Team Saxo Bank udløber efter denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer