Bjarne Riis i vildrede om Tour-hold

Bjarne Riis' ryttere på Team Saxo Bank kører i øjeblikket så godt, at han er i vildrede om, hvem han skal udtage til Tour de France

Bjarne Riis tænker. (Foto: Ernst van Norde)
Bjarne Riis tænker. (Foto: Ernst van Norde)

Der er under to uger til, at Tour de France begynder i Rotterdam. Men Team Saxo Banks holdejer, Bjarne Riis, er fortsat i vildrede over, hvordan han skal fordele de ni pladser på sit hold.

Han har en bruttotrup på 10 ryttere, men alle rytterne kører i øjeblikket så godt, at det er svært at sortere en rytter fra.

- Jeg står med 10 kvalificerede ryttere til Tour de France. Jeg skal kun bruge ni, men jeg aner lige nu ikke, hvem jeg skal sortere fra, siger Bjarne Riis til Politiken.

Derfor har Bjarne Riis udskudt holdudtagelsen i nogle dage, men han regner med at beslutte sig, inden DM-begynder i den kommende weekend.

Ryttere som Fränck Schleck, Andy Schleck, Fabian Cancellara, Jakob Fuglsang, Jens Voigt og Matti Breschel skal ikke frygte for deres Tour-deltagelse.

Tilbage står ryttere som Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen, Stuart O'Grady og Gustav Larsson. Det er ryttere, som har forskellige styrker. Den første er god til at køre i bjerge, den anden er god til lidt af det hele, den tredje har masser af erfaring og den fjerde er en fantastisk tempokører.

- Overvejelserne går nu på, om vi skal lægge hovedvægten på at stå stærkt rustet til den sidste, skrappe uge i Pyrenæerne, eller vi i højere grad skal satse på den hårde tempokørsel i starten af Touren. Jeg kan godt garantere for, at det er vanvittigt svært, siger Bjarne Riis.

0 kommentarer
Vis kommentarer