Syverne faldt tilbage i München

Rasmussen og Mørkøv blev for ivrige og tabte en omgang

Alex Rasmussen (foto) og Michael Mørkøv er en omgang bagud i München. (Foto: Anthon Unger)
Alex Rasmussen (foto) og Michael Mørkøv er en omgang bagud i München. (Foto: Anthon Unger)

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen gav sig selv et skidt udgangspunkt før de to afgørende dage i 6-dages-løbet i München.

I aftenens afsluttende ’Kleine Jagd’ over 100 omgange tabte parret nemlig en omgang til schweizerne Risi/Marvulli og tyskerne Lampater/Grasmann og indtager nu tredjepladsen.

- Vi blev lidt dristige og angreb direkte den samlede sejr 30 omgange før mål, hvor vi var på omgangshøjde med de øvrige top-par. Vi følte, at vi havde gode ben og fik også slået et godt hul, siger Michael Mørkøv.

Forfølgelsen var dog hård, og med hollænderne Stam og Schep i spidsen fik feltet kørt de danske verdensmestre ind. Umiddelbart herefter kørte Risi/Marvulli og Lampater/Grasmann kontra, og danskerne var ikke i stand til at svare igen.

- Surt show. Set i bakspejlet skulle vi have været tilfredse med at slutte på omgangshøjde. Men nu har vi bragt os i en ny situation, hvor vi SKAL ud og have en omgang tilbage i morgen - i hvert fald til schweizerne.

- Pointmæssigt er vi stadig fint med, men i morgen er der fuld fokus på den store jagt, da vi vil køre med om sejren, siger Michael Mørkøv.

- Og der er grund til optimisme. For selv om danskerne tidligere har nedtonet forventningerne til løbet i München og senere på måneden i Gent, så har de speed i benene. I hvert fald har Alex Rasmussen allerede tre gang forbedret banerekorden, så den hurtigste tid rundt på Olympiaparks 196 meter cykeloval nu er 9,98 sekunder.

Der køres finale-jagt over 300 omgange tirsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere