Fru Voigt om skræk-ulykken

'Jeg ved hvem du er, at vi er gift og har fem børn'. Sådan sagde Jens Voigt til fru Stephanie fem timer efter Tour-styrtet, som deres yngste datter så alene på TV

Hans fireårige datter sad alene foran TV'et, da Jens Voigt styrtede under touren. Der gik over fem timer inden han kunne kontakte fru Stephanie (Foto: Lars Rønbøg)
Hans fireårige datter sad alene foran TV'et, da Jens Voigt styrtede under touren. Der gik over fem timer inden han kunne kontakte fru Stephanie (Foto: Lars Rønbøg)

- Jeg så styrtet i slowmotion. Det var frygtelig slemt. Jeg blev helt ude af den. Men tændte radioen og kom på nettet for at få informationer, har Stephanie Voigt fortalt Bild om det frygtelige styrt Jens Voigt var udsat for under årets Tour de France.

Parrets fire-årige datter - de har fem børn sammen - sad alene foran TV'et, da styrtet skete. Sportsdirektør Kim Andersen fik dog hurtigt kontakt til Stephanie og fortalt, at ægtemanden var ved bevidsthed.

Først fem en halv time senere kunne Jens Voigt selv kontakte familien.

- Jeg fortalte, at 'jeg fortsat er i live, at jeg ved hvem jeg er, hvem du er, at vi er gift og har fem børn sammen. Jeg husker fortsat deres navne og jeg ved hvornår de er født. Jeg skal ikke dø, jeg er ikke paralyseret. Jeg er OK'. Det tror jeg var godt for min kone at vide, siger Jens Voigt til nettavisen.no.

Han bliver også spurgt, hvordan det var at se sig selv i spejlet dagen efter styrtet.

- Det så forfærdelig ud. Det var hævet og ømt. Øjet var rødt, gult og blåt. Ja, der var alle tænkelige farver.

Voigt blev behandlet på en specialklinik i Tyskland. Mødet med personer, der har været udsat for arbejdsulykket, trafikuheld eller ulykker i hjemmet har gjort stort indtryk på ham.

- Der så jeg nogle rigtig slemme ting. Man tænker: Hejjegud, hvor var jeg heldig. Jeg kørte 80 km/t med en lille hjelm som den eneste beskyttelse. Jeg kunne stort set rejse mig og gå hjem efter ulykken. Her så jeg folk, der bare skulle skifte en pære derhjemme og som faldt ned af stolen. De skulle måske være på klinikken i seks måneder og ville få livsvarige skader.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere