Annonce:
Annonce:

Rasmussen afviser ny kontrakt

- Det passer ikke, siger Michael Rasmussen om historien om, at han har fået nyt hold. Den danske bjergrytter afviser, at han skal køre for CDC-Cavaliere næste år

Michael Rasmussen har nu fundet det hold, han skal cykle for næste sæson. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Michael Rasmussen har nu fundet det hold, han skal cykle for næste sæson. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Annonce:
Følg Cykling

Efter flere måneders venten blev spændingen om Michael Rasmussens nye arbejdsgiver udløst fredag, da den italienske hjemmeside Biciciclismo afslørede det lille CDC-Cavaliere som Rasmussens nye hold.

Det er imidlertid en nyhed, der er grebet ud af luften, slog Rasmussen i dag fast over for ekstrabladet.dk.

- Det passer ikke, sagde Rasmussen som velkomsthilsen, da vi fangede ham på mobilen.

Det var CDC-Cavalieres teammanager, Floriano Torresi, der annoncerede kontraktunderskrivelsen, og det kom som en kæmpe overraskelse både for Rasmussen og det hold, han rent faktisk er tæt på at skrive kontrakt med. Straks, da alverdens cykelhjemmesider annoncerede kontraktunderskrivelse, blev Rasmussen begravet i emails, sms'er og telefonopkald, og han havde fredag aften endnu ikke fuldt overblik over, hvad pokker der foregår.

- Jeg her en idé om det, men jeg må hellere vente med at fortælle mere, indtil jeg har bedre styr på det hele, siger Rasmussen.

- Jeg bliver kimet ned, og jeg forsøger at udrede alle trådene lige nu. Det er meget uheldigt, at det sker en fredag aften, for nu kan jeg ikke få fat i UCI (den internationale cykleunion, red.) før mandag morgen.

- Det er mig en gåde, hvordan den historie er sluppet ud. Nu håber jeg sandelig, at den falske nyhed ikke ødelægger noget for mig i forhold til den kontrakt, jeg rent faktisk er ved at forhandle på plads.

- Lige nu arbejder jeg ihærdigt på at udrede denne misforståelse. Jeg kan blot sige, at jeg bestemt afviser, at jeg næste år skal køre for CDC-Cavaliere, siger Michael Rasmussen.

Rasmussen overvejer i disse dage at skifte sit danske statsborgerskab ud med et mexicansk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: